Käyttöehdot sekä toimitus- ja maksuehdot

Verkkokauppa

HAUkunta
info@haukunta.fi
www.haukunta.fi
3226687-4
0400939980 
03850 pusula

Verkkokaupassa myydään pääasiassa mittatilauksesta tehtyjä pantoja sekä hihnoja lemmikeille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Tilaaminen

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa keräämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla sisältö verkkomaksupalvelussa. Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä käytetä muuhuin kun tilausten toimitukseen sekä tarvittavaan yhteyden pitoon asiakkaan kanssa tilaukseen liittyen. Tilatessasi verkkokaupasta oletamme, että olet tutustunut toimitusehtoihin. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, tarkista että tilauksesi näkyy oikein. Jos sinulla on kysyttävää, ole pian yhteydessä asiakaspalveluun. Säästä tilausvahvistus, koska tarvitset siitä löytyviä tietoja jos joudut olla yhteydessä meihin. Tilauksen saatuasi varmista että kaikki tilausvahvistuksessa olevat tuotteet löytyvät paketista. Meihin saa yhteyden parhaiten info@haukunta.fi

Tilauksen yhteydessä, jätä lisätiedot kenttään koirasi kaulanympärysmitta, toivomasi värit, tiedon siitä että haluatko pistolukon tai puolikuristavan pannan (punosmalli) sekä mahdolliset muut lisätiedot. Voit laittaa kenttään myös minkä rotuiselle koiralle tuote/tuotteet tulevat. Jos jokin oleellinen tieto kuitenkin puuttuu olen yhteydessä teihin jättämänne sähköpostin välityksellä. 

Vastuu tuotteen kestävyydestä 

Tuotteet on valmistettu käsityönä vahvasta paracord-narusta ja yhden narun murtolujuus on vähintään 192kg. Tämän pitäisi kestää normaaliolosuhteissa todella hyvin. Ostaja vastaa itse tuotteen käytöstä jos lemmikki on esimerkiksi remmissä rähjäävä tai karkaileva. 

Toimitusaika, toimituskulut ja -tavat

Jos tilaat valmistuotteen tuote pyritään postittamaan 5 vuorokauden sisällä. Jos tilaat mittatilaustuotteen, pyrimme valmistamaan sekä toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti. Kysy tarkempi toimitusaikataulu meiltä (info@haukunta.fi) tai jos meillä huomattavasti pidempi toimitusaika olemme teihin yhteydessä. Toimitusaika vaihtelee tilauksesta ja tilauksien määrästä riippuen, arvioitu toimitusaika pyritään kuitenkin pitämään 2-14 vuorokaudessa. Toimituskulut näet kun valitset toimitustavan. Postitamme tällä hetkellä tuotteita vain suomeen.

Jos jätät paketin lunastamatta perimme sinulta toimituskustannukset. 

Maksaminen

Tuotteet ja niiden toimitus maksetaan verkkokaupassa tilatessa heti tilauksen jälkeen. Sinut ohjataan valitsemasi maksutavan mukaan eteenpäin. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksutapahtuman toteuteutaa Checkout Finland Oy  (2196606-6)      Jos asiakkaalla toiveena saada tuote, jota ei verkkokaupasta löydy, voidaan tuote suunnitella asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen asiakkaalle lähetetään lasku. 

5.10.2021 eteenpäin: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Palautusehdot

Palauttaminen koskee vain valmistuotteita. Palautuksesta on ilmoitettava meille 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Ostajana vastaat itse palautuksen postikuluista, poikkeuksena tähän on mahdolliset reklamaatiot. Molemmissa tilanteissa ole ensin yhteydessä meihin (info@haukunta.fi). Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa sekä käyttämätön. 

Palautusoikeus ei koske mittatilauksena tehtyjä tuotteita, mikäli tuotteet valmistettu tilauksen tietojen mukaan. Emme vastaa asiakkaan tekemistä mittausvirheistä (esimerkiksi koiran kaulan ympäryksen virheellinen mittaus) ja näin ollen tuotteella ei ole palautusoikeutta. 

Reklamaatioissa hyvitämme palautettavan tuotteen postituksen halvimman postitustavan mukaan.

Palautustapauksissa maksupalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat tilauksen ennen tuotteiden valmistumista hyvitämme tilauksen koko summan, mukaanlukien valitsemasi postitustavan hinnan. Jos tilaus on ehditty valmistaa pidätämme tilauksen kokonaissummasta (sisältää valitsemasi toimitustavan hinnan) 20% ja loput 80% hyvitämme sinulle.